DE FOCUS LIGT OP HERNIEUWBARE ENERGIE

Het team van Sunstroom bestaat uit commerciële en technische professionals met bewezen vaardigheden in projectontwikkeling, financiële controle en activabeheer gericht op het creëren van waarde voor onze klanten. We ondersteunen uw project vanaf de eerste scoping en autorisatie tot en met de installatie en het onderhoud op lange termijn; kortom, een echte turn-key service.

SUNSTROOM ENGINEERING IS EEN  INGENIEURS BUREAU WAT ZICH SINDS 2006 BEZIG HOUDT MET HET ONTWERP, BOUW EN ONDERHOUD VAN HERNIEUWBARE ENERGIE CENTRALES.

Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in hernieuwbare energie en heeft projecten ontworpen en gebouwd in verschillende landen waaronder Engeland, Spanje en Kroatië, en we hebben projecten mede ontwikkelt in Canada en Frankrijk.

Ook in Nederland werkt Sunstroom aan een aantal projecten waar Zonne-Energie centraal staat.

Ook werkt Sunstroom Engineering aan een projecten in opdracht van klanten voor meer dan 200 MW van Zuid tot Noord Europa.

Al deze projecten zijn voornamelijk vrijstaande zonneparken die aangesloten worden op de bestaande distributie netwerken van de energie bedrijven. Verder heeft het bedrijf ervaring in energie uit Biomassa en mini Hydro energie ( waterkracht tot 3MW). Sunstroom levert een volledige “Turn-Key” service en na dat de projecten gebouwd zijn blijven we ze begeleiden met onderhoud en worden 24 uur per dag toezicht gehouden op productie. Hoewel we het gebruik van zonne-energie zeer aanmoedigen, omdat wegeloven in duurzame energie als een van de belangrijkste oplossingen voor de opwarming van de aarde, geeft Sunstroom Engineering Nederland BV een realistische technische en commerciële visie, gericht op maximale rendement van de energie centrales. Dit is belangrijk voor zowel de energie bedrijven die de energie ontvangen als voor de mensen en bedrijven die in deze projecten investeren. De ervaring die Sunstroom Engineering heeft als ontwerper, bouwer en onderhoudsbedrijf van vele MW aan bestaande zonne-energie projecten geeft ons een bewezen track record met bijna 200 tevreden investeerders/klanten die, jaar na jaar, een goed rendement op hun eigen vermogen ontvangen.

ONS TEAM MET BEWEZEN RESULTAAT.

REINOUT F.J. DAS

MANAGING DIRECTOR
Reinout Das is een econoom, geboren in Nederland. Zijn familie is sinds 1925 betrokken bij de energiesector in Nederland, met name elektriciteit. Reinout werkte eerder voor Smits (nu Ahold), de belangrijkste Nederlandse voedingsgroep en leidde daarna de satellietschotelfabriek van de familie in Malaga, Spanje. Reinout bekleedde managementfuncties in zowel Spanje als Zuid-Amerika en leidde, voorafgaand aan de oprichting van Sunstroom, een grote Spaanse mediagroep (tijdschriften, tv- en cd-dvd-productie) gedurende 8 jaar. Reinout is nu een bestuurder en bestuurder in Sunstroom en is de groepsdirecteur.

DAVID DIAZ DE CERIO

CORPORATE FINANCIAL DIRECTOR
David Diaz de Cerio, Economist en MBA, werd geboren in Navarra, Spanje. Hij werkte op de productieafdeling van de Volkswagenfabriek in Pamplona en verhuisde van daaruit naar de kwaliteitsafdeling van Lucas Girling, de internationale fabrikant van auto-onderdelen. Voordat hij Sunstroom mede oprichtte, bekleedde David de functies van Chief Purchase Officer en later Assistant Managing Director bij Digipack Optical Disc in Pamplona. David is sinds 2006 bestuurder van Sunstroom en is verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf.

RICARDO AICUA

GROUP TECHNICAL DIRECTOR
Ricardo komt uit Pamplona in Spanje en studeerde elektrotechniek in zowel Pamplona als Mondragon. Na zijn studie werkte hij voor Ikerlan in Mondragon, Spanje en in de TRW-fabriek in Pamplona. Voorafgaand aan zijn toetreding tot Sunstroom, gedurende de laatste 8 jaar was Ricardo Aicua de Managing Director van Berrueza, een van de Spaanse distributeurs en Spaanse Netbeheerders. Ricardo heeft een enorme kennis van energie distributie en opwekking van elektriciteit. Hij is verantwoordelijk voor de bouw en beheer van Sunstroom Zonnevelden.

RON VIJFHUIZEN

COUNTRY MANAGER
Ron Vijfhuizen, geboren in Nederland. Ron bekleedde diverse (project) managementfuncties voor o.a. de Erasmus Universiteit, De Brauw Blackstone Westbroek, KPN en Centric. Met name in het werkveld van Techniek en ICT in zowel publieke als private sector. Na het millennium is Ron overgestapt naar de vastgoedmarkt in de private sector met name projectontwikkeling. Daarnaast is Ron betrokken bij verschillende commissies m.b.t. bedrijfsveiligheid in Europa.  In 2018 is Ron gestart bij Sunstroom in het projectmanagement en sinds kort belast met alle ontwikkelingen voor Sunstroom in de Nederlandse markt.

SUNSTROOM HEEFT EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING MET TOONAANGEVENDE

DUURZAME BEDRIJVEN