Het elektrische voertuig, de slimste optie voor een duurzame toekomst.

De opkomst van elektrische voertuigen heeft een krachtige media-explosie veroorzaakt die betrekking heeft op energie, technologische, economische en milieuaspecten, wat een geweldige gelegenheid biedt voor actie op al deze gebieden. Een van de aspecten die de grootste zorg wekt, is die met betrekking tot laad infrastructuren en hun beschikbaarheid.

Om een parkeerterrein te kunnen veranderen in een energiecentrale heb je niet zomaar een paar zonnepanelen en een ijzeren structuur nodig. Sunstroom Engineering heeft voor Enerparking een fotovoltaïsche parkeer systeem ontwikkelt. Deze PV-serie fotovoltaïsche parkeerplaatsen zijn voorbereid om grote parkeerterreinen te creëren. Dankzij de modulaire bouw en configuratie kunt u sets maken zonder beperkingen. De volledige structuur is voorbereid om elektrische autoladers te integreren.

 • PARKEER VRIENDELIJK

 • EUROPESE EN CERTIFICATEN VEILIGHEID
 • GROTE ENERGIE OPBRENGST
 • OPLAADEN VAN ELECTRISCHE AUTO’S
 • MODULAIR
 • VARIATIE VAN KLEUREN
 • SCHADUW

Aangepast aan uw wensen

Sunstroom PV parking biedt flexibiliteit naar klantbehoeften. Kenmerken en functionaliteiten kunnen worden gecombineerd in een ​​selectiekader om zo aan te passen aan de energiebehoeften, zowel voor eigen verbruik als voor het opladen van elektrische voertuigen. Modulaire structuren bieden ook een totale aanpassing aan elk type installatie, ongeacht de grootte of het type. Er kunnen meerdere combinaties van 2, 3, 4 en 8 stoelen worden gekozen.

implementatie

Volledig modulair en schaalbaar

Enerparking biedt flexibiliteit naar klantbehoeften. Kenmerken en functionaliteiten kunnen worden gecombineerd in een ​​selectiekader om zo aan te passen aan de energiebehoeften, zowel voor eigen verbruik als voor het opladen van elektrische voertuigen. Modulaire structuren bieden ook een totale aanpassing aan elk type installatie, ongeacht de grootte of het type. Er kunnen meerdere combinaties van 2, 3, 4 en 8 stoelen worden gekozen.

Een perfecte combinatie

De PV parking wordt gevormd door 3 hoofdelementen die elkaar perfect aanvullen om een ​​compleet, veelzijdig en robuust product te leveren.

 1. Overkapping met zonnepanelen
 2. Omvormers aangesloten op het netwerk
 3. Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
implementatie

De PVS-serie van Enerparking is ontworpen om geïsoleerde installaties te maken die geen groot laadvermogen nodig hebben. Deze overkappingsstructuren integreren alle benodigde elementen om het absoluut autonoom en functioneel te maken (batterijen, omvormer, laadpunt, verbinding, enz.).

De PV-serie is een oplossing die een fotovoltaïsche zonneoverkapping combineert met regeling van een netaansluiting en een oplaadsysteem voor elektrische voertuigen. Deze oplossing maakt het mogelijk om binnen zonne-uren energie te produceren om een ​​deel van het elektriciteitsverbruik van een installatie te dekken en het opladen van elektrische voertuigen te dekken.

Dit systeem biedt de volgende voordelen:

 • Energievermindering verbruikt op het elektriciteitsnet
 • Overdekt buiten parkeren
 • Vermindering van CO2-uitstoot in de atmosfeer
 • Opladen van elektrische voertuigen met duurzame zonne-energie
 • PV installaties voor gebouwen waarvan het dak niet geschikt is voor de installatie van zonne-panelen
 • Salderingsregeling zonder aansluiting op het netwerk. (Puur eigen gebruik)
Meer informatie ENERparking