Home/updates/Sunstroom gaat in zee met BAL

Sunstroom gaat in zee met BAL

Basketball Academie Limburg is zeer verheugd om Sunstroom Engineering te mogen verwelkomen als ‘goldpartner’. Het ingenieursbedrijf en Basketball Academie Limburg (BAL) zijn een verbintenis van twee jaar overeengekomen. Sunstroom Engineering is een ingenieursbureau dat zich sinds 2006 bezig houdt met het ontwerp, de bouw en het onderhoud van hernieuwbare energiecentrales in onder andere Nederland, Engeland, Frankrijk, Spanje en KroatiĆ«. Reinout Das, mede-eigenaar van Sunstroom Engineering, is al jaren betrokken bij het basketbal. Vooral in Spanje, waar hij al 20 jaar woont. Daar is Das actief bij de club Basket Navarra, in Pamplona. Een club waar jonge Spaanse talenten een kans krijgen om zich op een hoog niveau te ontwikkelen. Sunstroom Engineering is zeer onder de indruk van de opleiding van Basketball Academie Limburg en het beleid er omheen en is blij te kunnen bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in de komende jaren bij Basketball Academie Limburg.
2018-10-13T13:23:27+00:00
Ga naar de bovenkant